OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Beleggen vergelijken

De goedkoopste beleggingsbrokers vergelijken

Vergelijk goedkope brokers en bespaar op de kosten om uw vermogen te laten groeien en open direct een beleggingsrekening.

Top 10 beste aandelenbrokers vergelijken

Hier kunt u de goedkoopste en beste aandelenbrokers van Nederland vergelijken. Goedkoop beleggen in aandelen in onder meer Nederland en de VS. Bespaar tot € 182,63 per jaar.

De 10 beste beleggingsfondsen brokers vergelijken

Hier kun je de kosten van verschillende beleggingsrekeningen en brokers voor beleggingsfondsen vergelijken voor drie beleggingsscenario's.

De beste pensioenrekeningen 2018

Nieuwe pensioenrekening openen of sparen voor aanvullend pensioen? Geldreview heeft de beste pensioenrekening aanbieders geselecteerd.

Top 10 beste beleggingsfondsen aandelen Nederland 2018

Vergelijk de beste aandelenfondsen Nederland voor particulieren met hoogste rendement in de afgelopen 10 jaar.

Aandelen VS ETF's indexfondsen vergelijken

Warren Buffet adviseert particuliere beleggers om hun geld te investeren in een indexfonds dat de Amerikaanse S&P 500 index volgt. Maar in welke Amerikaanse indexfondsen kun je als Nederlandse particuliere belegger geld investeren en wat zijn de beste opties?

Top ETF's Indexfondsen aandelen Nederland

Vergelijk op Geldreview de beste aandelen indexfondsen, ETF’s voor Nederland die de AEX, AMX en MSCI Netherlands index volgen.

H&M aandelenanalyse

Dividendrendement van 6,94%

Rendement Warren Buffet vs S&P 500 vergelijken

Vergelijk de beleggingsrendementen van 's werelds rijkste belegger Warren Buffet met de S&P 500 index. Wat is een goed rendement op aandelen? Krijg antwoord.

advertentie