OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Top 10 goedkoopste internet, bellen en tv pakketten

Vergelijk de goedkoopste internet, bellen en tv pakketten, stap over en bespaar € 360,60 per jaar.

Klik op het pakket dat u wilt en stap direct over:

1. NLE Alles-in-1 DSL

Gratis wifi-versterker en modem. Keuze uit internet via telefoonlijn of glasvezel (is duurder).

Prijs per maand: € 39,95 | Prijs 1e jaar: € 389,40 | Verbinding: ADSL of glasvezel | TV zenders: 117 (waarvan 45 in HD-kwaliteit) | Opnemen: ja | Download snelheid: 50 Mb/s| Upload snelheid: 5 Mb/s | Peildatum: 24-8-2017

2. T-Mobile Thuis Alles-in-1 20mb ADSL*

Eerste 6 maanden voor € 24,50 per maand in plaats van € 44,50 en geen activatiekosten. Inclusief FOX Sports 1 Eredivisie. Overal TV kijken met TV Anywhere op maximaal 3 apparaten. Keuze uit internet via telefoonlijn of glasvezel (is duurder).

Prijs per maand: € 44,50| Prijs 1e jaar: € 414 | Verbinding: DSL of glasvezel | TV zenders: 60+ (30+ HD) | Opnemen: € 5 p.m.| Download snelheid: vanaf 20 Mb/s| Upload snelheid: vanaf 20 Mb/s | Eenmalige kosten: € 0 (actie) | Peildatum: 24-8-2017

3. T-Mobile Thuis Alles-in-1 50mb ADSL*

Eerste 6 maanden voor € 25 per maand in plaats van € 45 en geen activatiekosten. Inclusief FOX Sports 1 Eredivisie. Overal TV kijken met TV Anywhere op maximaal 3 apparaten.

Prijs per maand: € 45| Prijs 1e jaar: € 420 | Verbinding: DSL of glasvezel | TV zenders: 60+ (30+ HD) | Opnemen: € 5 p.m.| Download snelheid: vanaf 20 Mb/s| Upload snelheid: vanaf 50 Mb/s | Eenmalige kosten: € 0 (actie) | Peildatum: 26-8-2017

Tele2 Internet Light, Zorgeloos Bellen & TV Light*

Eerste 6 maanden € 31 en daarna € 35. Inclusief 5 uur bellen.

Prijs per maand: € 35 | Prijs 1e jaar: € 421| Verbinding: DSL | TV zenders: 20 | Opnemen: 3 euro |Download snelheid: tot 20 Mb/s| Upload snelheid: tot 2 Mb/s | Peildatum: 26-8-2017

Telfort*

Eerste 6 maanden € 29 daarna € 42,50

Prijs per maand: € 42,50 | Prijs 1e jaar: € 459 (incl. € 30 activatiekosten) | Besparing: € 260,40 | Verbinding: DSL of glasvezel | TV zenders: 70 (45 HD) | Opnemen: € 5 p.m. |Download snelheid: tot 50 Mb/s| Upload snelheid: tot 5 Mb/s

T-Mobile Thuis Galsvezel*

Eerste 6 maanden voor € 30,00 per maand in plaats van € 50,00. FOX Sports 1 Eredivisie zit bij T-Mobile Thuis in het TV-basispakket. Standaard 50mb/s, voor slechts 2,50 p.m. 100 mb/s.

Prijs per maand: € 50,00| Prijs 1e jaar: € 480| Verbinding: glasvezel | TV zenders: 62 (35 HD) | Opnemen: € 5 p.m.| Download snelheid: tot 50 Mb/s| Upload snelheid: tot 50 Mb/s | Peildatum: 24-8-2017

Online.nl Alles-in-1 10 Mb/s*

Prijs per maand: € 38 | Prijs 1e jaar: € 486 | Besparing: € 233,40 | Verbinding: ADSL | TV zenders: 29 | Opnemen: nee. |Download snelheid: tot 10 Mb/s| Upload snelheid: tot 1 Mb/s

Telfort 100mb*

Eerste 6 maanden € 29 daarna € 50

Prijs per maand: € 50 | Prijs 1e jaar: € 504 (incl. € 30 activatiekosten) | Besparing: € 215,40 | Verbinding: DSL of glasvezel | TV zenders: 70 (45 HD) | Opnemen: € 5 p.m. |Download snelheid: tot 100 Mb/s| Upload snelheid: tot 100 Mb/s

Tele2 Internet Basis, Zorgeloos Bellen & TV Basis*

Eerste 12 maanden € 38 en daarna € 43

Prijs per maand: € 41 | Prijs 1e jaar: € 511 | Verbinding: DSL | TV zenders: 49 | Opnemen: 3 euro per maand | Download snelheid: tot 50 Mb/s| Upload snelheid: tot 10 Mb/s | Peildatum: 26-8-2017

Ziggo Connect & Play Start*

De eerste 6 maanden €34,95 p.m. in plaats van € 47,50. Inclusief Ziggo Sport met onder meer Spaans en Engels voetbal, de Formule 1, NBA basketbal, golf, rugby, tennis en atletiek.

Prijs per maand: € 47,50 | Prijs 1e jaar: € 520,65 (incl. € 19,95 activatiekosten) | Verbinding: kabel | TV zenders: 77+ (36 HD) | Opnemen: nee |Download snelheid: tot 40 Mb/s| Upload snelheid: tot 4 Mb/s | Peildatum: 26-8-2017

Fiber*

Gratis Fox Sports 1 Eredivisie

Prijs per maand: € 39,95 | Prijs 1e jaar: € 539,40 (inclusief aansluitkosten: € 49,95 bij 1-jarig abonnement en 9,95 handlingskosten) | Verbinding: DSL | TV zenders: 38 | Opnemen: nb |Download snelheid: tot nbMb/s| Upload snelheid: tot nb Mb/s | Peildatum: 26-8-2017

Bespaarplatform Geldreview.nl biedt de laagste prijzen voor uw vaste lasten.

Hoeveel kan ik besparen op internet, bellen en tv?

Ziggo Complete* kost voor bestaande klanten 720 euro. Als u nu overstapt naar het goedkoopste alles-in-1 pakket bespaart u het eerste jaar 360,60 euro.

Klant bij KPN? Dan bespaart u het eerste jaar 330,60.

Vind het beste internet, bellen en tv pakket

Lees hier hoe je bespaart op je internetpakket.

Stap 1 - Bel je huidige provider

Bel eerst je huidige aanbieder of zij je de beste deal kunnen geven. Om dit uit te vinden, vergeet de website maar bel ze direct op. Vraag ze naar je gebruik en of het goedkoper kan.

Alleen al doordat je ze opbelt laat je ze weten dat je misschien overstapt. Ze zullen hun best doen om je een passend aanbod te doen. Zelf heb ik zo € 162,50 bespaard. Zeg niet meteen toe maar ga verder naar stap 2.

Stap 2 - Vergelijk alles-in-1 deals

Vergelijken en overstappen duurt maar enkele minuten. Zorg dat je weet wat je nu betaalt en welke internetsnelheid je hebt. Bij gewoon internetgebruik heb je een hele hoge snelheid niet nodig en bespaar je zomaar 120 euro per jaar ten opzichte van een sneller pakket. Opnemen van tv-programma’s is dan niet beschikbaar. Aanbieders als Online en Tele2 bieden het eerste jaar een korting die kan oplopen tot 150 euro. Vergelijk ook op extra’s zoals beschikbaarheid van tv kanalen, kijken on demand en extra tv zenders.

Meer tips om je telefoon en internetrekening te verlagen

Als je veel belt, kan het de moeite waard zijn om een iets duurder pakket met onbeperkt bellen te nemen.

Internet, televisie en bellen combineren in één pakket is meestal goedkoper dan alles los af te sluiten bij verschillende aanbieders. Let op dat ze nummerbehoud goed regelen als je daar gebruik van maakt.

Wat de * hierboven betekent

De laagste prijzen voor vaste lasten

Geldreview.nl is de meest complete bespaarservice van Nederland. Wij verzamelen en publiceren de laagste prijzen voor energie, bellen, internet, verzekeringen en leningen. Op de site vindt u handleidingen, tips en tools om snel geld te besparen en uw financiën te verbeteren.

Goedkoopste energie

Goedkoopste mobiele abonnementen

Goedkoopste verzekeringen

Goedkoopste internet, bellen en tv

Goedkoopste leningen

Schrijf je in voor de gratis Geldreview nieuwsbrief

Ontvang de laatste aanbiedingen, handleidingen en geld tips direct in je mailbox.

* verplicht veld
Sluiten