OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

5 goedkoopste zorgverzekeringen van 2017 per gezin

Op Geldreview vindt u de goedkoopste zorgverzekeringen voor 2017. Voor een gemiddeld gezin dat overstapt is de besparing € 611! Bereken uw besparing.

Houd er rekening mee dat de goedkoopste zorgverzekeringen zich richten op jongeren (Zekur) of een beperkte zorgkeuze (Zekur en Ziezo) hebben. De goedkoopste zorgverzekeringen voor gezinnen:

nr. Aanbieder Zorgkeuze Prijs per jaar Besparing
1 Zekur Beperkt € 2.208 € 611
2 ZieZo Beperkt € 2.255 € 564
3 Univé Ruim € 2.370 € 449
4 Bewuzt Ruim € 2.380 € 439
5 United Consumers VGZ Ruim € 2.393 € 426

U kunt op onder meer op PriceWise uitgebreid zorgverzekeringen vergelijken.

Hierboven vindt u de goedkoopste zorgverzekeringen voor gezinnen. De gemiddelde besparing is berekend ten opzichte van Zilveren Kruis Basis zeker. Die kost € 2.819 per jaar voor een gezin.

Zorgverzekering Trends & Ontwikkelingen

De gemiddelde zorgverzekering premie is voor 2015 € 99,35. In 2014 was de premie gemiddeld € 97. In 2013 nog ruim € 104 per maand.

Zorgverzekering premie 2015
Ontwikkeling zorgverzekering premie

Betaal je de zorgverzekeringspremie per jaar in plaats van per maand dan krijg je soms ook korting op de premie van één of enkele procenten.

Eigen risico zorgverzekering 2015

In 2015 wordt het standaard eigen risico 375 euro. Dat was dit jaar 360 euro. Als je echt goedkoop uit wilt zijn kun je het eigen risico vrijwillig verhogen tot maximaal 875 euro. Dan krijg je een flinke korting op de premie. Slecht 11% van de consumenten kiest voor een vrijwillig eigen risico.

Eigen risico zorgverzekering 2015

Goedkopere zorgverzekering met collectiviteitskorting

Bij vrijwel iedere zorgverzekeraar kun je collectiviteitskorting krijgen. Dat krijg je bijvoorbeeld via je werkgever, een sportvereniging en soms zelf via lidmaatschap van goede doelen. Bij de grootste zorgverzekeraar Zilveren Kruis hebben de meeste verzekerden bijvoorbeeld recht op minimaal 5% collectiviteitskorting. Als KNVB lid krijg je bijvoorbeeld 5% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Dezelfde korting geldt voor donateurs van het Rode Kruis, ondernemers, Consumentenbond en CNV leden en vele anderen.

Je komt altijd wel bij een zorgverzekering in aanmerking voor collectiviteitskorting. Kijk dan ook eerst waar je korting krijgt voordat je eventueel overstapt.

Zorgverzekering 2015 Trends & Ontwikkelingen from Geldreview.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en bespaartips.

Snel veel geld besparen?

Geldreview.nl is de meest complete bespaarservice van Nederland. Wij verzamelen en publiceren de laagste prijzen voor energie, bellen, internet, verzekeringen en leningen. Op de site vindt u handleidingen, tips en tools om snel geld te besparen en uw financiën op orde te krijgen.

Goedkoopste energie

Goedkoopste mobiele abonnementen

Goedkoopste verzekeringen

Goedkoopste internet, bellen en tv

Goedkoopste leningen

Schrijf je in voor de gratis Geldreview nieuwsbrief

Ontvang de laatste aanbiedingen, handleidingen en geld tips direct in je mailbox.

* verplicht veld
Sluiten