Beleggen

eToro Review 2021 – 0% Commissie op Aandelen en ETF’s

Laatste update 1 maart 2021

logo etoro eToro is een sociaal handelsnetwerk dat in 2007 is opgericht en heeft wereldwijd miljoenen gebruikers. Van huis uit is eToro een CFD broker (CFD’s zijn complexe instrumenten), maar je kunt nu zonder transactiekosten beleggen in aandelen en ETF’s.

Je kunt bij eToro succesvolle handelaren volgen en hun portefeuilles kopiëren.

Als je een gratis rekening opent bij eToro moet je minimaal 1.000 dollar storten.

Disclaimer: CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest. 67% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider. 

Open een beleggingsrekening bij eToro

Beleggingsmogelijkheden

eToro heeft voor Nederlandse beleggers beperktere beleggingsmogelijkheden dan andere brokers, maar het aanbod wordt nog steeds uitgebreid. Zo kun je beleggen in 39 van de 142 in Amsterdam beursgenoteerde bedrijven. Het aanbod aandelen aan andere beurzen is wel een stuk groter.

Pluspunt is dat je tegen 0% commissie kunt beleggen in aandelen en ETF’s.

Bij eToro kun je wel beleggen in CFD’s, maar niet in beleggingsfondsen, opties en futures.

KenmerkeneToro
Minimum inleg $ 1.000
Aandelenja
ETFja
Beleggingsfondsenx
Obligatiesx
Optiesx
Futuresx
CFDja

Kosten eToro

eToro rekent geen servicekosten en 0% commissie op ETF’s en aandelen. De kosten voor CFD’s verschillen met product van 1 tot 100 pip.

Geld opnemen kost $ 5 en als je langer dan 12 maanden inactief bent betaal je $ 10 per maand. Geldopnames en stortingen worden uitgevoerd in Amerikaanse dollars (USD). Andere valuta worden omgezet naar USD en zijn daarom onderhevig aan conversiekosten, vanaf 50 pip.

Open een beleggingsrekening bij eToro

eToro is een multi-activaplatform dat zowel het beleggen in aandelen en cryptoassets als het verhandelen van CFD’s aanbiedt.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico lopen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 67% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaringen en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Top 10 Goedkope Brokers Vergelijken

Disclaimer
Alle informatie op Geldreview.nl is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Het is geen persoonlijk advies tot het doen van beleggingen. Wij mogen geen antwoord geven op vragen over financiële producten. De verstrekte informatie is geen aanbod, beleggingsadvies of financiële dienst. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Affiliate disclaimer: dit artikel bevat affiliatelinks naar producten. We kunnen een commissie ontvangen voor aankopen die via deze links zijn gedaan.