Gratis Online Cursus Beleggen

Wil je meer rendement dan op je spaarrekening, een aanvulling op je pensioen of eerder stoppen met werken? Met deze Gratis Cursus Beleggen leer je hoe je door slim te beleggen meer vermogen kunt opbouwen en je belangrijkste financiële doelen realiseert.

Voor wie is de cursus beleggen

Deze cursus is voor beginnende beleggers die willen leren beleggen. Beleggen is het middel om meer vermogen op te bouwen zodat je straks je belangrijkste levensdoelen kunt betalen.

Zelf beleg ik voor een aanvulling op mijn pensioen, de studie van mijn kind en om eerder te kunnen stoppen met werken. Dat doe ik op basis van wetenschappelijke inzichten die ik graag deel in deze gratis cursus beleggen voor beginners.

Beleggen is niet alleen leuk, maar ook de manier om langzaam vermogend te worden. Beleggen is dus voor de lange termijn. Er zijn geen garanties, maar met de juiste kennis en vaardigheden kom je een heel eind.

Leerdoelen

  1. Je weet wat beleggen is
  2. Je kent de voordelen en risico’s van beleggen
  3. Je kunt je eigen beleggingsportefeuille samenstellen
  4. Je kunt zelfstandig weloverwogen beleggingen doen

1. Introductie in beleggen

2. Beleggingsrekening Openen

3. Rendement en risico

4. Beleggingsstrategieën

5. Vermogensverdeling en voorbeeldportefeuilles

6. Beleggingsideeën

Beste ETF’s Vergelijken

Over de Gratis Cursus Beleggen

Deze gratis cursus beleggen voor beginners bestaat uit een verzameling blogposts. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun financiën te verbeteren. Door het opnemen van advertenties en affiliate links kan ik deze beleggingscursus gratis aanbieden. Wanneer je gebruik maakt van de aanbiedingen kan ik dat blijven doen.

Sponsored

De Brand New Day beleggingsrekening biedt een kant en klare oplossing voor indexbeleggers. Je kiest zelf de verdeling tussen aandelen en obligaties en je kunt gebruik maken van lifecyclebeleggen.

Open nu een beleggingsrekening bij Brand New Day

Over de auteur
drs. Jasper Bronkhorst is oprichter van Geldreview.nl, een online platform voor beginnende beleggers met de goedkoopste brokers, beste etf’s en een gratis cursus beleggen. Hij is docent aan de Hogeschool van Amsterdam op de opleidingen Creative Business en Communicatie. Jasper heeft economie gestudeerd aan de universiteiten van Maastricht en Amsterdam. Hij is afgestudeerd bij ING Investment Management en is zijn loopbaan begonnen bij ING Financial Markets.

Affiliate disclaimer: dit artikel bevat affiliatelinks naar producten. We kunnen een commissie ontvangen voor aankopen die via deze links zijn gedaan.

Disclaimer
Alle informatie op Geldreview.nl is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Het is geen persoonlijk advies tot het doen van beleggingen. Wij kunnen en mogen geen antwoord geven op vragen over financiële producten. De verstrekte informatie is geen aanbod, beleggingsadvies of financiële dienst. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.