Cursus Beleggen

Tijdens de cursus beleggen leer je hoe je eenvoudig kunt beleggen met lage kosten indexfondsen. Deze simpele strategie is de meest effectieve aanpak voor het opbouwen van vermogen voor de lange termijn.

Inzichten van 100 jaar beleggingshistorie worden praktisch toegepast. Het idee van deze cursus beleggen is dat het je in staat stelt om de dure leercurve te voorkomen. Door slim je geld te beleggen kun je straks comfortabel met pensioen, je kinderen laten studeren en eerder stoppen met werken.

cursus beleggen met Jasper Bronkhorst
Jasper Bronkhorst

Niveau: geen voorkennis vereist

Leerdoelen

Als je de cursus beleggen hebt gevolgd zou je in staat moeten zijn:

 1. Inzicht in historische rendementen.
 2. Inschatten en beheersen beleggingsrisico’s.
 3. Opstellen persoonlijke beleggingsdoelen en -plan.
 4. Optimaliseren rendement en risico voor de lange termijn met asset allocatie.
 5. Zelfstandig opbouwen en beheren beleggingsportefeuille.

Onderwerpen cursus beleggen

 1. Voordelen van beleggen
 2. Rendement en risico
 3. Beleggingsplan
 4. Vermogensverdeling
 5. Actief of passief beleggen?
 6. Beleggingsportefeuille opbouwen
 7. Belasting en kosten
 8. Evalueren en bijsturen

Over drs. Jasper Bronkhorst

Ik schrijf al 20 jaar over beleggen en geef les aan de Hogeschool van Amsterdam. Economie gestudeerd aan de Universiteiten van Maastricht en Amsterdam. Afgestudeerd bij ING Investment Management en loopbaan begonnen bij ING Financial Markets. Via Geldreview.nl help ik mensen met hun persoonlijke financiën.

Individuele cursus beleggen online

De individuele cursus beleggen kun je thuis van achter je pc volgen. Tijdens drie bijeenkomsten van één uur leer ik je meer over beleggingsrendementen en risico’s en daarna gaan we aan de slag met een persoonlijk beleggingsplan. De data en tijstippen plannen we in overleg.

De kosten bedragen € 499 inclusief btw.

Groepscursus

De groepscursus beleggen kan online en op locatie worden gevolgd. Tijdens een interactieve sessie  van 3 uur leer je hoe je zelfstandig meer vermogen opbouwt door slim te beleggen Deze cursus geef ik incompany.

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per telefoon of email voor meer informatie.

E-mail: jasper.bronkhorst [at] live.nl
Telefoon: 0625012369

Jasper Bronkhorst

Gratis artikelen en informatie

Ik streef ernaar om wetenschappelijke onderzoeken en inzichten over beleggen te vertalen naar praktische beleggingsideeën. Op Geldreview.nl bied ik gratis educatieve blogposts en informatie.

Introductie in beleggen

Beleggingsrekening Openen

Rendement en risico

Beleggingsstrategieën

Vermogensverdeling en voorbeeldportefeuilles

Beleggingsideeën

Beste ETF’s Vergelijken

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per telefoon of email voor meer informatie.

Over de auteur
drs. Jasper Bronkhorst is oprichter van Geldreview.nl. Hij helpt beleggers met vinden van de beste broker en ETF’s. Daarnaast biedt hij een cursus beleggen. Hij is docent aan de Hogeschool van Amsterdam op de opleidingen Creative Business en Communicatie. Jasper heeft economie gestudeerd aan de universiteiten van Maastricht en Amsterdam. Hij is afgestudeerd bij ING Investment Management en is zijn loopbaan begonnen bij ING Financial Markets. Jasper schrijft inmiddels 20 jaar over beleggen.

Disclaimer
Alle informatie op Geldreview.nl is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Het is geen persoonlijk advies tot het doen van beleggingen. Wij mogen geen antwoord geven op vragen over financiële producten. De verstrekte informatie is geen aanbod, beleggingsadvies of financiële dienst. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.