Geld Besparen voor Beginners

Besparen  is de snelste manier om je financiën te verbeteren. De gratis online cursus Geld Besparen voor Beginners bevat de beste bespaartips om je rekeningen te verlagen.

We zien 377 reclame uitingen per dag die ons aanzetten om meer uit te geven. Deze cursus wil wat tegengas bieden en leert je om (veel) minder uit te geven.

Afhankelijk van de acties die je onderneemt kun je honderden tot duizenden euro’s per jaar besparen op vaste lasten, boodschappen, autokosten en persoonlijke uitgaven.

Debespaartips lopen uiteen van het vinden van de goedkoopste aanbieders voor energie, tot het verlagen van je boodschappenrekening en het maken van betere keuzes als je een nieuwe auto nodig hebt.

De 11 lessen bieden uitgebreide informatie die je nodig hebt om de rekeningen en uitgaven te verlagen. Zo hou je geld over om meer te sparen en te beleggen of om leningen af te betalen. De cursus is voor iedereen die zuiniger wil leven en wil sparen voor de toekomst. Het recept om een eind te maken aan geldzorgen.

Leer hoe je geld spaart en slimme financiële keuzes maakt:

 1. Hoe Nederlandse gezinnen hun geld besteden
 2. Hoe je een budget maakt dat werkt
 3. Vergelijk & Bespaar – Hoeveel bespaar ik eigenlijk door over te stappen vaste lasten voor vaste lasten?
 4. Geld besparen op bellen, tv en internet
 5. Hoe je veel geld bespaart op verzekeringen
 6. Energie besparen voor het milieu en je portemonnee
 7. Betaal niet (langer) teveel voor je hypotheek en leningen
 8. Geld besparen op autokosten
 9. Hoe je bespaart op boodschappen
 10. Hoe je persoonlijke uitgaven verlaagt
 11. Drastisch bezuinigen

 

Maak een einde aan geldzorgen met de gratis Geld Besparen Cursus

Met deze cursus willen we je graag op weg helpen om een einde te maken aan geldzorgen. Dit betekent zuinig leven en sparen voor de toekomst. Wat je leert:

 • Hoe je geld overhoud om leningen af te lossen en meer te sparen
 • Bespaar structureel op vaste lasten door over te stappen
 • Energieverspillers wegwerken
 • Autokosten – bespaar en bezuinig met onze handige tips
 • Geef minder uit dan je verdient en stop geldzorgen

 

De oplossing voor geldproblemen

De laatste vijf jaar hebben duizenden mensen Geldreview.nl gebruikt om hun rekeningen te verlagen. We hebben onze informatie nu samengevoegd tot één gratis cursus. Wij hebben de grootste besparingen verzameld en de beste bespaartips en aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Afhankelijk van de acties die je onderneemt kun je honderden tot duizenden euro’s per jaar besparen.

De cursus richt zich op de vier grootste kostenposten die je kunt verlagen: vaste lasten, boodschappen, autokosten en persoonlijke uitgaven.

Voor mensen met geldproblemen die willen besparen biedt Geldreview.nl de meest complete oplossing, gratis. Hieronder krijg je een indruk van de besparingen op vaste lasten en de auto. Daarnaast leer je hoe je minimaal 10% bespaart op de boodschappen en kunt bezuinigen op persoonlijke uitgaven.

 

geld besparen cursus

Besparen is net als met afvallen motiverender als je snel resultaat boekt. Je hoeft hier geen weken te wachten op aanbiedingen zoals bij een collectief, maar je kunt direct actie ondernemen. Het is vaak nog goedkoper ook.

10 Redenen waarom je geld zou moeten (be)sparen

Hoe Nederlandse gezinnen hun geld besteden