Over

Geldreview.nl verzamelt sinds 2009 informatie over financiële producten en maakt deze online vergelijkbaar. Wij leren klanten de kennis en vaardigheden voor het verbeteren van de financiën, privé en zakelijk.

Vaste lasten voor de laagste prijs
Succesvol beleggen
Training & Advies

Historie

Oprichter drs. Jasper Bronkhorst startte in 2005 als zelfstandig bedrijfsadviseur. Sindsdien helpt hij bedrijven met businessplanning en internet marketing. Hij begon in 2007 zijn eerste educatieve websites over ondernemingsplannen en marketingplannen. Daarnaast publiceerde hij het ebook In 7 Stappen Bovenaan in de Zoekmachines. Hij was als new business manager verantwoordelijk voor het online reisbureau van Thomas Cook.

Hij zag in 2009 dat er betere verzekeringsaanbiedingen waren dan tussenpersonen boden. Hij combineerde zijn financiële achtergrond met zijn kennis van internet en startte ReisverzekeringVergelijking.nl, dat snel uitgroeide tot één van de grootste reisverzekering sites van Nederland. Na steeds meer producten te hebben toegevoegd combineerde hij de informatie op één platform, Geldreview.nl. Jasper Bronkhorst is als docent Ondernemerschap verbonden aan de opleidingen Creative Business en Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam. Hij coördineert de module Ondernemerschap en de afstudeervariant Eigen Onderneming.

Contact

Bronkhorst Media
Liedekerkeplantsoen 45
1066 WP Amsterdam

KvK-nummer: 34280067

jasper.bronkhorst [at] live.nl
Contactpersoon: drs. J. Bronkhorst

Disclaimer

Cookie verklaring