Over Geldreview

Een eeuw beleggingshistorie heeft vele waardevolle inzichten opgeleverd. Geldreview.nl deelt beproefde beleggingsstrategieën en helpt je met het vinden van de beste producten.

Slim beleggen is eenvoudig. Brede spreiding, lage kosten en beleggen voor de lange termijn in aandelen en obligaties. Misschien saai, maar wel effectief.

Artikelen om te beginnen met beleggen…

Beleggen voor beginners / Brokers Vergelijken / Indexbeleggen / Rendement beleggen / Kleine bedragen beleggen

Artikelen om je geld sneller te laten groeien…

Beste ETF’s / 7 Beleggingsportefeuille Voorbeelden / ETF Wereld / Obligatie ETF’s

Achtergrond

Met Geldreview.nl wil ik zoveel mogelijk beleggers en ondernemers helpen om hun financiële welzijn te verhogen.

Ik leer hen de kennis en vaardigheden om te slagen als belegger of ondernemer. Wetenschappelijke onderzoeken en inzichten vertaal ik naar pratkische ideeën.

Mijn tutorials en vergelijkingen helpen je met het maken van goede financiële keuzes en het realiseren van je doelen zoals een comfortabel pensioen, eerder stoppen met werken en studie kinderen. Vergelijk en vind de beste broker en etf’s.

Op Geldreview.nl combineer ik mijn passies voor beleggen, internet en onderwijs. Ik heb economie gestudeerd aan de Universiteiten van Maastricht en Amsterdam met Finance als specialisatie. Na mijn afstuderen bij ING Investment Management ben ik mijn loopbaan begonnen bij ING Financial Markets. Inmiddels schrijf ik al 20 jaar over beleggen.

Mijn vader begon zijn bedrijf toen ik vijf was en had op zijn hoogtepunt 30 mensen in dienst. Uiteindelijk ging hij failliet tot ik 17 jaar was. Eigenlijk wil ik al vanaf dat moment ondernemers zoals mijn vader helpen om te slagen. In 2005 ben ik daarom begonnen als zelfstandig bedrijfsadviseur en heb zo tientallen ondernemers geholpen met hun businessplannen en marketing. Bij Thomas Cook was ik verantwoordelijk voor het online reisbureau.

Inmiddels ben ik bijna vijf jaar docent aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar leer ik studenten de kennis en vaardigheden om te slagen als ondernemer. Ik ben afstudeercoördinator Eigen Onderneming. Op Geldreview.nl bereik ik 20.000 beleggers en ondernemers per maand.

Neem contact op voor coaching en trainingen; telefoon: 0625012369, mail: jasper.bronkhorst [at] live.nl.

Let op ik geef geen persoonlijk financieel advies.

Drs. Jasper Bronkhorst

Contact

Bronkhorst Media
Liedekerkeplantsoen 45
1066 WP Amsterdam

KvK-nummer: 34280067

Contactpersoon: drs. J. Bronkhorst
E-mail: jasper.bronkhorst [at] live.nl
Telefoon: 0625012369

Disclaimer

Cookie verklaring