Over Jasper Bronkhorst

Met Geldreview.nl wil ik zoveel mogelijk beleggers en ondernemers helpen om hun financiële welzijn te verhogen.

Mijn tutorials en vergelijkingen helpen je op weg met het realiseren van je belangrijkste (financiële) levensdoelen zoals een comfortabel pensioen, financiële zekerheid en een goed inkomen.

Op Geldreview.nl combineer ik mijn passies voor beleggen, internet en onderwijs. Ik ben opgeleid als econoom met beleggen als specialisatie. Na mijn afstuderen bij ING Investment Management ben ik mijn loopbaan begonnen bij ING Financial Markets.

Mijn vader begon zijn bedrijf toen ik vijf was en had op zijn hoogtepunt 30 mensen in dienst. Uiteindelijk ging hij failliet tot ik 17 jaar was. Eigenlijk wil ik al vanaf dat moment ondernemers zoals mijn vader helpen om te slagen. In 2005 ben ik daarom begonnen als zelfstandig bedrijfsadviseur en heb zo tientallen ondernemers geholpen met hun businessplannen en marketing. Bij Thomas Cook was ik verantwoordelijk voor het online reisbureau.

Inmiddels ben ik bijna vijf jaar docent aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar leer ik studenten de kennis en vaardigheden om te slagen als ondernemer. Ik coördineer samen met een collega het vak Ondernemerschap dat we samen met 18 collega’s geven aan ruim 1.000 studenten aan de opleidingen Creative Business en Communicatie. Daarnaast ben ik afstudeercoördinator Eigen Onderneming en projectcoördinator Project Imago. Op mijn vrije dag blog ik op Geldreview.nl en bereik zo ruim 10.000 mensen per maand.

Op dit moment doe ik geen consultancy, maar ik ben wel beschikbaar voor business coaching en trainingen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie; telefoon: 0625012369, mail: jasper.bronkhorst [at] live.nl.

Drs. Jasper Bronkhorst

Contact

Bronkhorst Media
Liedekerkeplantsoen 45
1066 WP Amsterdam

KvK-nummer: 34280067

jasper.bronkhorst [at] live.nl
Contactpersoon: drs. J. Bronkhorst

Disclaimer

Cookie verklaring